Niet goed, geld terug!

Niet goed, geld terug garantie!

Wij geven om onze producten en doen ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Sterker nog, je zou de eerste zijn die een kapot inlegzooltje terugstuurd! Daar zijn we uiteraard super trots op.

 

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen, bijvoorbeeld omdat je het gevoel hebt dat het jouw blessures toch niet gaat oplossen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor jouw rekening. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht kan je contact met ons opnemen via retail@hallux-groep.nl. Je krijgt dan bericht met uitleg over het retourneren. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 21 dagen na aanmelding van je retour terug, mits het product en de verpakking reeds in goede orde en zonder beschadigingen retour ontvangen zijn. Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Dan komt het helemaal goed!

De 28 dagen termijn gemist, maar toch niet tevreden? Neem gerust contact op, wij denken graag mee in een passende oplossing!